bsendeelrusr

Čanj je atraktivno turističko mjesto koje pripada barskoj rivijeri. Nalazi se u uvali između Petrovca i Sutomora, ima izuzetnu pjeskovitu zlatastu plažu u dužini 1,5 km, nazvanom zlatnom obalom zbog boje pijeska.

U neposrednoj blizini Čanjanalazi se čuvena Kraljičina plaža, do koje se može doći jedino sa mora. Zbog čistog mora i prekrasnog pijeska, omiljena je među turistima koji Čanj radoposjećuju uživajući u predivnoj boji mora, čistoj vodi i vrelini sunca.

Hotel  „Dana“  se nalazi u mirnom dijelu Čanja, udaljen 400 m od mora.

Raspolaže sa 22 sobe, od kojih su: 2 jednokrevetne sobe, 2 dvokrevetne sobe , 9  trokrevetnih soba i 9 četvorokrevetnih soba.

Svaka soba sadrži svoje kupatilo, mini bar, klimu, TV, wireless konekciju, terasu (osim dvokrevetnih kojesu bez terasa)  većinom sa pogledom na more.

U sastavu hotela se nalazi: recepcija, restoran, cafe bar sa ljetnom baštom. Objekat je obezbijeđen video nadzorom, parkingom sa otvaranjem kapije na daljinski upravljač.

 

Atraktivno turističko mesto Čanj nalazi se između Petrovca i Sutomora.

Ima šljunkovitu zlatastu plažu , a u neposrednoj blizini se nalazi i Kraljičina plaža.

Hotel ,,ADRIA HARMONY***”  se nalazi u mirnom dijelu Čanja na 80m od plaže, tako da omogućava mir i tišinu turistima.

 Moderno opremljene sobe (1/2, 1/3,1/4 ) pružaju potpuni komfor i udobnost  turistima , posjeduju  sopstveno kupatilo, terasu, TV (satelitski program), frižider, klimu , WiFi , a većina ima pogled ka moru.

 Obezbijeđen parking prostor uz sami objekat.

U sklopu objekta je i recepcija koja pruža sve potrebne informacije kao i prostrani restoran sa ljetnjom baštom i igraonicom za djecu, gdje turisti mogu dobiti kvalitetne i svježe obroke .

 Hotel ima lift, zatvoreni bazen, saunu, otvoreni bazen dubine 55cm na krovu sa panoramskim pogledom.

 

Strana 1 od 2

inVIP