srendeelru

Doček Nove godine na Zlatiboru

Zlatibor već decenijama predstavlja možda i najomiljeniju destinaciju za novogodišnji aranžman. Ova planina možda ne može da se takmiči po visini, sa ostalim planinama u Srbiji, ali po ljepoti svakako da može.

Doček Nove Godine na Zlatiboru nudi bogat program kako u smještajnim kapacitetima u svakom hotelu ponaosob, tako i na glavnom trgu, koji se zove Kraljevski trg i nalazi se pored jezera.

U organizaciji turističke organizacije i opštine Čajetina, godinama unazad se organizovano proslavlja Nova godina i to na otvorenoj pozornici pored jezera. Veliki broj turista se okupi i uz odličnu muziku i čašu kuvane rakije ili kuvanog vina dodatno zagreva već uzavrelu atmosferu. Svake godine neki od najpoznatijih srpskih pop pjevača ili pjevača narodne muzike uveseljava prisutne, a u ponoć slijedi odbrojavanje i veliki vatromet koji boji nebo, a dodatni utisak se stvara kada se svjetlost u raznim bojama preliva na površini jezera.

Program putovanja:

1. dan 31.12.2017. Bijeljina - Zlatibor

Polazak iz Bijeljine sa autobuske stanice u 11:00 časova sa dogovorenog mjesta. Vožnja sa kraćim zadržavanjima radi odmora i prelaska granica. Dolazak na Zlatibor u popodnevnim časovima. Vrijeme predviđeno za obilazak i individualne aktivnosti. DOČEK NOVE 2018. GODINE

2. DAN 01.01.2018. ZLATIBOR - BIJELJINA

U ranim jutarnjim časovima polazak za Bijeljinu. Dolazak u Bijeljinu u prijepodnevnim časovima.

 

CIJENA: 29,00 KM

ARANŽMAN OBUHVATA:

  • Prevoz modernim turističkim autobusom (tv,klima,DVD, Wi-Fi)
  • Razgledanja i obilaske prema programu
  • Usluge pratioca grupe tokom putovanja
  • Putno-zdravstveno osiguranje
  • Usluge vodilča
  • Troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

  • Individualne troškove putnika
  • Međunarodno zdravstveno osiguranje

Aranžman je rađen na bazi 45 putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava prava otkaza ili izmjene cijene aranžmana.

Autobusima Semberija Transport-a do Bijeljine besplatan prevoz!

Pretraga