srendeelru

Šoping i Božićni market u Beču

 SHOPPING CENTER SUD, najveći tržni centar u Beču, smješten je na južnom ulazu u grad. Na površini od 192.500 m2 nalazi se više od 330 radnji.

U tržnom centru mogu se naći najveći svjetski brendovi kao što su: Zara, C&A, Garrz Weber, Boss, Primark, Orsay, Pull&Bear, Springfield, Tom Tailor, Guess, Lacoste, Tommy Hilfiger, United Colors of Benetton, Levis, Geox, H&M, Yves Rocher, Kik, Jack Wolfskin, Nike i mnogi drugi. Uz Shopping City Sud nalazi se i popularna švedska IKEA! Iskoristite nevjerovatne rasprodaje i sniženja i do 80%!

BOŽIĆNI MARKET je definitivno najveći božićni market prošaran sa više od 150 novogodišnjih kućica i štandova, nalazi se na glavnom trgu u Beču Rathausplatz. Božićna pijaca na Rathausplatz u Beču svake godine nastoji da impresionira nove turiste koji po prvi put provode odmor u Beču, zatim turiste koji se sa razlogom ponovo vraćaju u Beč za Božić, ali i Bečlije koji jedva čekaju da se praznična čarolija vrati u grad za čuveni Advent. U pravom lavirintu štandova, moćićete da osjetite poznati praznični duh začinjen mirisima božićnog punča, kuvanog vina i poslastica uz božićne pjesme i melodije. Ovo je idealno mjesto za kupovinu božićnih i novogodišnjih poklona.

Plan i program putovanja:

Prvi dan (22.12.): Bijeljina - Beč. Polazak iz Bijeljine,sa autobuske stanice u 22:00 h. Putovanje preko Hrvatske i Slovenije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi carinskih formalnosti i odmora. Noćna vožnja.

Drugi dan (23.12.): Beč - Bijeljina. Dolazak u SHOPPING CENTER SUD u jutarnjim časovima. Slobodno vrijeme za kupovinu. Oko 15:00 h posjeta Božićnom marketu na trgu Rathausplatz. Slobodno vrijeme predviđeno za obilazak. Polazak iz Beča u 19:00 h. Noćna vožnja sa usputnim pauzama. Dolazak u Bijeljinu u jutarnjim časovima.

 

Termin putovanja

 

Cijena

22-24.12.2017

79 KM

 

 

 

 

 Aranžman obuhvata:

  • Prevoz modernim turističkim autobusom na navedenim relacijama (tv, klima,DVD,Wi-Fi)
  • Troškove organizacije putovanja
  • Usluge pratioca grupe
  • Putno-zdravstveno osiguranje

Aranžman ne obuhvata:

  • Individualne troškove putnika

Aranžman je rađen na bazi 45 putnika. Uslučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava prava otkaza ili izmjene cijene aranžmana.

 

Autobusima Semberija Transport-a do Bijeljine besplatan prevoz! 

Pretraga