bsendeelrusr

Čanj - Hotel Galeb

Hotel Galeb*** je udaljen oko 200 metara od pjeskovite plaže u Čanju, dužine 1.500 m koja se smatra jednom od najljepših u Crnoj Gori.

Hotelski kompleks se sastoji iz glavne zgrade i depadansa hotela. Hotel raspolaže sa 2 dvokrevetne i 17 trokrevetnih soba. Depadans hotela raspolaže sa 12 trokrevetnih, 11 četvorokrevetnih soba i 3 dupleksa/apartmana koji se sastoje od dvije odvojene sobe sa 5 ležaja, kupatilom i velikom terasom. Svaka soba u hotelu i depadansu ima klima uređaj (korišćenje je uključeno u cijenu), terasu (osim 4 dvokrevetne sobe u glavnoj zgradi, koje su bez terase), mini bar/frižider, kupatilo sa osnovnim toaletnim priborom i fenom za kosu, besplatan Wi-Fi, SATV. U depadansu se nalazi i mini-market, kao i kafić sa brzom hranom. Na upit se može dobiti dječiji krevetac koji se ne naplaćuje. Sobe se čiste svakodnevno, peškiri se mijenjaju svaki drugi dan, a posteljina po potrebi.

U predivnom ambijentu otvorene restoranske terase sa pogledom na Čanjsku uvalu hotel Galeb Vam nudi raznovrsna jela domaće kuhinje sa svim ukusima i mirisima mediteranskog podneblja. Gosti se anketiraju i bira se jedno jelo po anketi danas za sutra (izbor od dva jela, uz švedski sto za doručak-raznovrsna ponuda slatkog doručka i toplih napitaka). Hotel ima obezbeđen parking za svoje goste, koji se dodatno ne naplaćuje.

 

CJENOVNIK ZA 2020. GODINU
Cijene su date po osobi dnevno na bazi polupansiona izražene u €

Tip usluge/termin

01.06.-30.06.

01.09.-30.09.

01.07.-31.08.

PP

27

29.50

 

NAPOMENA: Smjene počinju večerom, završavaju doručkom – bira se jedno jelo po anketi danas za sutra (izbor od dva jela)

  • BTO se plaća na recepciji dnevno po osobi: odrasli 1.00€, djeca do 18 god. 0.50€
  • Dijete do 4 god. GRATIS (u zajedničkom ležaju)
  • Dijete 4-12 god. u zajedničkom ležaju plaćaju 50% od cijene
  • Dijete 4-12 god. u sopstvenom ležaju plaćaju 70% od cijene

LogNet