srendeelru

Tara - Zlatibor - Kanjon Uvca

Jedna od najljepših srpskih planina, šumovita i tajnovita Tara oslanja se na ogranke Zlatibora odakle se pruža dalje ka Drini i granici sa BiH.

Priroda je izdašno obdarila ovu planinu pa na njoj možemo sresti i upoznati pravo bogatstvo biljnog i životinjskog svijeta. Zbog svoje posebnosti i prirodnih odlika koje ljubomorno čuva, Tara je 1981. godine proglašena nacionalnim parkom.

Sa nama možete obići ovu prekrasnu planinu, posjetiti lokalitete jedinstvene u svijetu i uvjeriti se zašto Tara zauzima počasno mjesto među zaljubljenicima u prirodu.

1.dan: Polazak iz Istočnog Sarajeva 03.11. (subota) u 7 časova. Sokolac, Rogatica, Višegrad (pauza u Andrićgradu), Tara (odmor u Nacionalnom parku Tara - hotel "Omorika"), smještaj na Zlatiboru u hotelu "Zlatiborska noć", odlazak do turističkog centra Zlatibor - slobodno vrijeme oko 3h. Povratak u hotel, večera, muzika u hotelu - tamburaši, noćenje.

2.dan: Doručak, u 10 časova krstarenje kanjonom Uvca (izlet brodom traje 4 sata, obilazak Ledene pećine, posmatranje bjeloglavog supa, krstarenje meandrima Uvca, izlazak na Vidikovac sa pogledom na meandre...), povratak u Istočno Sarajevo u večernjim satima.

 

U cijenu uračunato:

  • Usluga prevoza
  • Usluga vodiča
  • Izlet brodom
  • 1 polupansion u hotelu "Zlatiborska noć" 3* (usluga švedski sto)
  • Tamburaši

Cijena data na bazi 40 putnika

Mogućnost plaćanja u 3 rate (50% prije polaska + 25% + 25% u mjesečnim ratama)

Potrebna dokumentacija: važeći pasoš ili lična karta

NAPOMENA: Za izlet brodom obući odgovarajuću odjeću i obuću. U slučaju lošijeg vremena brod ima providne tende sa strane, prsluke, muzičko ozvučenje i sve ostalo za udobnu plovidbu u svim vremenskim prilikama.

CIJENA: 165,00 KM

Pretraga